20.05.2014
Hallintosihteerin virka

 

HALLINTOSIHTEERIN VIRKA

Haemme työyhteisömme vakituiseen virkaan hallintosihteeriä. Työ alkaa 1.9.2014 tai sopimuksen mukaan.

Etsimme hallintosihteerin virkaan sinua, oma-aloitteinen ja aktiivinen toimistotyön ammattilainen. Vastaat osaltasi hallintokuntiemme toimistotyön resursoinnista, osaamisen kehittämisestä  ja toimit kahdeksan hengen toimistotiimin esimiehenä. Vastuullesi kuuluvat taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon valmistelu- ja toimistotyöt. Kunnanhallituksen ja valtuuston asioiden valmistelussa teet tiivistä yhteistyötä kunnanjohtajan ja hallinto- ja elinkeinojohtajan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto ja kunnallishallinnon tuntemus. Eduksi laskemme henkilöstöhallinnon ja esimiestyön osaamisen. Viran palkkaus on KVTES:n mukainen. Virantäyttö on valtuuston päätöksestä ehdollinen.

Vaalan kunnalle osoitetut kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen sekä palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 27.5.2014 klo 16.00 mennessä osoitteella: Vaalan kunta, Vaalantie 14, 91700 Vaala tai sähköpostitse vaala@vaala.fi.

Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinto- ja elinkeinojohtaja Hanna Helaste puh. 0400 855 924 ja kunnanjohtaja Tytti Määttä puh. 0400-855 920.

  

« Takaisin