20.05.2014
Hallinto- ja elinkeinojohtajan viransijaisuus

Hallinto- ja elinkeinojohtajan viransijaisuus

Nykyisen viranhaltijan siirtyessä toisiin tehtäviin haemme työyhteisöömme osaavaa hallinto- ja elinkeinojohtajaa. Viransijaisuus on määräaikainen alkaen 4.8.2014 tai sopimuksen mukaan  ja kestää 30.6.2015 saakka.

Hallinto- ja elinkeinojohtajana teet tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja kunnan johtoryhmän kanssa. Neuvot ja autat käytännössä yritysten perustamisessa, kehittämisessä ja rahoituksen hakemisessa. Toimit hallinto-osaston johtajana ja vastaat talous- ja hallintopalveluiden kokonaisuudesta. Tehtäviisi kuuluvat kunnanhallituksen ja valtuuston ja maankäyttö- ja elinkeinotoimikunnan asioiden valmistelu yhdessä muun johtoryhmän kanssa sekä sihteerin tehtävät. Olet johtoryhmän jäsen ja toimit myös kunnanjohtajan sijaisena.

Tehtävä edellyttää hyvää vuorovaikutustaitoa ja yhteistyökykyä. Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

Arvostamme hyvää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon ja erityisesti talouteen, yhteistyökykyä sekä henkilöstöhallinnon osaamista.  Aiempi kokemus yritysten kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja erityisesti Leader-hankemaailman tuntemus luetaan eduksi. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Vaalan kunnanhallitukselle osoitetut kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen sekä palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 27.5.2014 klo 16.00 mennessä osoitteella: Vaalan kunnanhallitus, Vaalantie 14, 91700 Vaala tai sähköpostitse vaala@vaala.fi.

Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Viransijaisuuteen valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanjohtaja Tytti Määttä puh. 0400-855 920, sekä kunnanhallituksen puheenjohtaja Reijo Virkkunen, 050-3370225,

KUNNANHALLITUS

« Takaisin