28.04.2014
Vanhuspalveluiden yhteistyökysely

 

YHTEISTYÖKYSELY

Oulunkaaren vanhuspalvelut ovat toteuttamassa yhteistyökyselyä Oulunkaaren alueen yhdistyksille, järjestöille ja yrityksille.

Oulunkaaren kuntayhtymä on Ikäihminen toimijana -hankkeen kautta lähtenyt kehittämään ikääntyneiden palveluohjausta ja -neuvontaa.  Hanke on käynnistynyt 1.10.2013 ja hankkeen tavoitteena on tukea ja edistää vanhuspalvelulain toimeenpanoa kunnissa.

Vanhuspalvelulain yhtenä tavoitteena on lisätä yhteistyötä muiden kunnassa toimivien julkisten tahojen sekä yritysten ja yleishyödyllisten yhteisöjen kanssa. Ikääntynyttä väestöä edustavat järjestöt mainitaan erikseen tahoina, joiden kanssa kunnan on edelleen hyvä tiivistää yhteistyötä. Haluamme tämän kyselyn avulla kartoittaa yhteistyön mahdollisuudet, joten olisimme erittäin kiitollisia, jos voisitte vastata alla oleviin kohtiin 31.5.2014 mennessä.

Tiedustelemme myös halukkuuttanne osallistua Oulunkaaren toteuttamaan ikääntyneiden palveluohjauksen ja neuvonnan kehittämiseen mahdollisen palvelutarjottimen muodossa, jonka kautta ikääntyneille kuntalaisille voidaan ohjata heidän tarpeiden mukaista toimintaa/palvelua monipuolisesti.

 

Lisätietoja:
Hanna Siltakoski, Ikäihminen toimijana -hanke
hanna.siltakoski@oulunkaari.com, puh. 050 436 6593


 

Linkki kyselyyn:

https://www.webropolsurveys.com/S/20BAE03426F2F666.par

 

« Takaisin