28.04.2014
Palveluesimies Vaalan vanhuspalveluihin

Palveluesimies, Vaalan vanhuspalvelut

 Vaalan vanhuspalvelut

_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 8.5.2014 kello 15.00      Työsuhteen kesto: Vakinainen

                                                                     Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymän vanhuspalveluissa Vaalan palvelualueella on haettavana 8.5.2014 kello 15.00 mennessä kotihoidon ja asumispalvelun palveluesimiehen virka.

Tule innovatiiviseen ja nuorekkaaseen työyhteisöömme uudistamaan ja kehittämään kotihoitoa ja monimuotoisia asumispalveluja. Tukenasi ovat vanhuspalvelujohtaja, toiset lähiesimiehet ja muut kuntayhtymän asiantuntijat.

Kelpoisuusehdot: Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä lisäksi riittävä hallinnollinen kokemus. Hakijalle katsotaan eduksi kuntouttavan työotteen ja hoitotyön osaaminen sekä kyky organisoida ja kehittää kotihoidon ja asumispalvelujen toimintaa. Lisäksi edellytetään kokemusta vanhustyöstä, hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja, joustavaa ja aloitteellista työotetta sekä taloushallinnon osaamista.

Tehtävät: Palveluesimiehen tehtävinä ovat vastuualueensa kotihoidon ja asumispalveluiden toiminnan organisointi, seuranta ja kehittäminen. Palveluesimies osallistuu välilliseen ja tarvittaessa välittömään asiakastyöhön ja toimii alaisensa henkilöstön lähiesimiehenä. Palveluesimies vastaa palveluiden tehokkaasta, taloudellisesta ja laadukkaasta tuottamisesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti sekä vastaa omalta osaltaan kotihoidon ja asumispalveluiden talousarviosuunnittelusta, talouden seurannasta ja raportoinnista.

Työ on päivätyötä ja alkaa kesäkuussa 2014 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on neljä kuukautta. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa:                                       01.06.2014 / sopimuksen mukaan

Palkkaus:                                        KVTES:n mukaan

Työavain:                                        58914

Työnantajakuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymään kuuluvat Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala. Oulunkaari on tunnettu maaseudun palvelujen kehittäjä Oulun läheisyydessä. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin, teknologian hyödyntämiseen ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee lähes tuhat osaajaa. Oulunkaari on savuton työyhteisö.

Yhteystiedot

vanhuspalvelujohtaja Kyllikki Syrjäpalo, 08 5875 6127, palveluesimies Anne Kaattari, 08 5875 6436,

s-postit ovat muotoa etunimi.sukunimi@oulunkaari.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Takaisin