02.04.2014
Perheneuvolapsykologi

Perheneuvolapsykologi, Utajärvi-Vaala

 

Oulunkaaren perhepalvelut

_________________________________________________________________________________

 

Haku päättyy: 23.5.2014 kello 15.00    Työsuhteen kesto: Vakinainen

                                                                     Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Utajärvi-Vaalan perheneuvolaan haetaan psykologia vakituiseen toimeen. Psykologin työpanos jakaantuu 50-50 Utajärven ja Vaalan kesken.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Määräaikaisesti toimeen voidaan valita epäpätevä psykologiopiskelija, jolla on oikeus toimia tilapäisenä terveyskeskuspsykologina.

Perheneuvolapsykologi tekee tiivistä yhteistyötä lastensuojelun, päivähoidon, neuvolan ja koulujen työntekijöitten kanssa. Tehtävä sopii erittäin hyvin myös vastavalmistuneelle, koska ammatillista tukea on helposti saatavissa Oulunkaaren kuudelta muulta psykologilta ja perheneuvolan koko henkilökunnalta. Arvostamme mahdollista kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa erikoistumiskoulutusta. Lisäksi arvostamme tiimityöskentelytaitoja sekä kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Utajärvi ja Vaala sijaitsevat luonnonkauniin Oulujoen vesistön varrella. Kunnat avustavat tarvittaessa asunnon saannissa. Utajärvellä on rantatontteja Oulujokivarressa, ja Vaalassa on mahdollisuus jopa Oulujärven rantatonttiin. Kummassakin kuntataajamassa on uudenkarheat koulukeskukset. Kuntakeskusten väli on 34 kilometriä.

Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle lain 504/02 (laki lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rikosrekisteriotteen ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Palkkaus Kvtes:n mukaan tai työnhakija voi esittää palkkatoiveensa. Palkkauksessa otetaan huomioon koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi kuntien etäisyys maakunnan keskuskaupungista Oulusta. Oulunkaari on savuton työpaikka.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa:                                       01.09.2014 / sopimuksen mukaan

Palkkaus:                                        Kvtes / voit esittää palkkatoiveen

Työavain:                                        57141

Työnantajakuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymä järjestää Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Oulunkaari on tunnettu maaseudun palvelujen kehittäjä Oulun naapurissa. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin teknologian hyödyntämiseen ja sähköiseen asiointiin.

Yhteystiedot

Perhepalvelujohtaja Mirva Salmela, 050 592 4674, psykologi Leena Pesälä, 08 5875 6640,

psykologi Satu Hautala, 08 5875 6493.

 

« Takaisin