01.04.2014
Nuorten kesätyöpaikat

NUORTEN KESÄTYÖPAIKAT 2014

Vaalan kunnan kesätyöllistäminen koskee Vaalassa kirjoilla olevia, vuosina 1998-1996 syntyneitä eli 9 lk:n päättäneitä ja toisen asteen 1. ja 2. vuoden opiskelijoita. Vaalan kunta palkkaa nuoria omiin tehtäviinsä sekä avustaa yrityksiä nuorten työllistämisessa. Kesätöitä tai tukea myönnetään maksimissaan yksi kahden viikon jakso/nuori tai yksi seteli/nuori. Etusijalla ovat nuoret, jotka eivät aiemmin ole olleet kunnan kesätöissä.

Kunnan kesätyöpaikat

Kukin työntekijä palkataan yhdelle 2 viikon työllistämisjaksolle, työaika on 6 h/päivä ja palkka 270 €/jakso. 

Kunnan työpaikkoihin haetaan oheisella lomakkeella. (Hakemus2014)

Lomakkeita saatavana myös kunnanvirastosta.

Kesätyöseteli vaalalaiseen yritykseen, yhteisöön ja yksityistalouteen

Nuori voi hakea töihin myös yrityksiin, yhteisöihin ja yksityistalouksiin. Sitä varten nuori voi saada 270 euron kesätyösetelin, jonka työnantaja laskuttaa kunnalta työsuhteen päätyttyä. Kesätyösetelin voi noutaa 21.5. lähtien Vaalan 4H-toimistosta (Teollisuustie 2). Maksimissaan 2 seteliä/yritys. 

Kunnan kesätyöllistämisen käytännön järjestelyistä ja palkan maksamisesta vastaa Vaalan 4H-yhdistys.

Hakemukset kunnan kesätöihin on jätettävä viimeistään 30.4.2014 kunnanvirastoon, os. Vaalantie 14, 91700 Vaala. Työntekijävalinnoista ilmoitetaan hakijoille kirjallisesti. Apua työhakemuksen täyttämiseen voi tarvittaessa kysyä vapaa-aikaohjaajalta (Antti Syrjäläinen 0400 855 926). Työpaikkavalinnoista ilmoitetaan hakijoille viikolla 20.

Työpaikat, tehtävät ja niihin vaadittavat ominaisuudet löytyvät oheisestä linkistä. Työnkuvaukset on nähtävillä myös vapaa-aikatoimistolla, Ampparilla ja kunnanvirastolla.

Kesätöiden kuvaukset(pdf) 

« Takaisin