10.03.2014
Yrityksille omistajanvaihdosseminaari 27.3.2014 Oulussa

 

TERVETULOA OMISTAJANVAIHDOSSEMINAARIIN 27.3.2014

Pk-yrityksen onnistunut omistajanvaihdos –hanke päättyy 31.5.2014. Järjestämme päätösseminaarin torstaina 27.3.2014 klo 11.30 – 17.00 Oulussa. Liitteenä seminaarin esite.

Seminaari on tarkoitettu yrityskauppaa suunnitteleville myyjille ja ostajille, sukupolvenvaihdosta suunnitteleville luopujille ja jatkajille sekä omistajanvaihdoksien asiantuntijoille ja muille omistajanvaihdoksista kiinnostuneille.

Seminaarin avaa omalla esityksellään ”Yrityskaupoilla kasvua” pitkän linjan menestynyt oululainen yrittäjä Mikko Keisu. Hän on yrittäjäuran aikana kasvattanut yritystoimintaansa erityyppisillä omistusjärjestelyillä. Hän omistaa perheineen Oulun Koru Oy:n. Oulun Korun omistuksessa on Helsingissä toimiva kello- ja kultasepänliike Oy Osk. Lindroos Ab. Lisäksi Mikko ja Leena Keisu omistavat Oulussa toimivan tilausravintola Maikkulan Kartanon.

Projektipäällikkö Tommi Sirviö kertoo seminaarissa noin kolme vuotta kestäneen omistajanvaihdoshankkeen tuloksista ja johtopäätöksistä. Taloushallinto-, koulutus- ja yritysten kehittämispalveluita tarjoavan Esmo Oy:n omistajanvaihdoksessa käytettiin hankkeen asiantuntijapalveluja. Esmo Oy:n yrityskaupan toteutuksesta seminaarissa kertovat yrityksen myyjä Kai Besmond, ostaja Pasi Kinnunen sekä asiantuntijana toiminut asianajaja, varatuomari Jussi Laaka Asianajotoimisto Jussi Laaka Oy:stä.

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n talouspäällikkö, KTM Markku Immasen esitys yrityksen arvonmäärityksestä on mielenkiintoinen case sukupolvenvaihdoksesta, jonka edeltävänä toimenpiteenä toteutettiin yrityskauppa ja yritysjärjestely.

Teleasennus ja –urakointipalveluja tarjoavan Raimo Raappana Oy:n sukupolvenvaihdos tehtiin vuonna 2013. Yrityksen jatkaja Riku Raappana teki uranvaihdon valtion virkamiehestä yrittäjäksi. Hän kertoo seminaarissa yrityksensä sukupolvenvaihdoksen toteutuksesta.

Suomen Yrittäjien Yrityspörssi on kauppapaikka yrityksen myyntiin. Projektipäällikkö Mika Haavisto kertoo, mitä palveluja Yrityspörssi tarjoaa tulevaisuudessa yrityksen myyjille ja ostajille sekä alan asiantuntijoille.

Seminaarin puheenjohtajana toimii Yrittäjäsanomien päätoimittaja Kimmo Koivikko.

Seminaari on maksuton, mutta tarjoilujen järjestämiseksi seminaariin tulee ilmoittautua viimeistään 20.3.2014. Voit ilmoittautua seminaariin tästä. 

Seminaarin järjestää Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, Pk-yrityksen onnistunut omistajanvaihdos –hanke.

Lisätiedot: Marita Kiviniemi puh. 050 320 2389 tai marita.kiviniemi@yrittajat.fi.

Tervetuloa !

 

« Takaisin