13.12.2013
Vireä Virkamies -palkinto ruokapalvelupäällikkö Leena-Kaisa Pärkälle

 

Vireä Virkamies –palkinnon saajaksi Vaalan ruokapalvelupäällikkö Leena-Kaisa Pärkkä

Kajaanin Nuorkauppakamari tuo vuoden lopussa esille julkishallinnon työntekijöitä ja heidän saavutuksiaan palkitsemalla yhden kuntasektorin työntekijän esimerkillisestä työstä Vireä Virkamies -palkinnolla. Vireä Virkamies -palkinto on vuosittain jaettava tunnustus kiitoksena esimerkillisestä työstä.

Tänä vuonna voittaja valittiin avoimeen Vireä Virkamies -kilpailuun tulleiden, kansalaisten ehdotusten perusteella ja vuoden 2013 Vireä Virkamies -palkinnon saa Vaalan ruokapalvelupäällikkö Leena-Kaisa Pärkkä.

Kilpailuun tulleiden ehdotusten perusteluina voittajan valinnalle oli mm. se, että Leena-Kaisa Pärkkä on tehnyt valtavan työn lähiruoan käytön lisäämisessä Vaalan ruokapalveluissa ja hän on hyvä esimerkki mille tahansa kunnalle tai kaupungille lähiruoan käytön lisäämisestä ammattikeittiöissä. Vaalassa Pärkkä on tehnyt uraa uurtavaa työtä kunnan elintarvikehankinnoissa ja tätä kautta lisännyt työllisyyttä sekä saanut lapsille terveellisempää ja puhtaampaa ruokaa.

Kajaanin Nuorkauppakamari ry on alle 40-vuotiaiden nuorten aikuisten oppimisjärjestö ja Suomen Nuorkappakamarit ry:n jäsen. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Suomessa varsinaisia jäseniä on noin 2500 ja yhdessä kunniajäsenten, koejäsenten ja senaattoreiden kanssa, muodostamme noin 5000 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkoston.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö
Katri Heikkinen
0503017234
lom@jckajaani.fi

Puheenjohtaja
Toni Keränen
0505347864
pres@jckajaani.fi

« Takaisin