12.11.2013
Koulutusta Oulunkaaren pienyrittäjille

 

Koulutus Oulunkaaren pienyrittäjille:
Sissimarkkinoinnissa ei ratkaise raha vaan konstit

 

Isoja firmoja vastaan on turha taistella niiden omilla aseilla. Sissimarkkinoija käyttää hyväksi järkeään ja ketteryyttään. Tuloksia syntyy, vaikka rahaa ei kulu välttämättä lainkaan, lupaa Jari Parantainen.

Oulunkaaren Yrityskaari-hanke järjestää pienyrittäjien markkinointiseminaarin tiistaina 3. joulukuuta kello 17.30. Tuotteistaja ja markkinointisissi Parantainen kertoo, miten maaseudun yritys voi markkinoida edullisesti, mutta silti tehokkaasti.  

Suorasanainen Parantainen lupaa kertoa konstit, joilla yksityisyrittäjä saavuttaa satojen tuhansien eurojen voitot.

- Kuinka vastarannankiisket jallitetaan asiakkaiksi keittiöpsykologian avulla? Kuinka hyödynnät joukon paineet? Miten isket häikäilemättä asiakkaasi egon heikkouksiin? Miten saat ohikulkijat kääntymään päätieltä kuntakeskukseen? Parantainen luettelee esimerkkejä koulutuksen sisällöstä.

Parantainen on suunnitellut kymmeniä tehokkaita sissimarkkinoinnin kampanjoita eri toimialoille. Tulokset ovat päätyneet jopa pääuutislähetyksiin.

Maksuton seminaari on avoin kaikille alueen yrittäjille ja muille elinkeinojen kehittämisestä kiinnostuneille. Tilaisuus järjestetään Iin Micropoliksessa, ja siihen voi osallistua myös etäyhteyden välityksellä Pudasjärven Pohjantähdestä, Utajärven kunnanvirastolta ja Vaalan kunnanvirastolta. Ilmoittautumiset 26. marraskuuta mennessä osoitteeseen marja-liisa.junes@oulunkaari.com tai puhelimitse, 08 5875 6121. Lisätietoja antaa Yrityskaari-hankkeen projektipäällikkö Arja Packalén, arja.packalen@oulunkaari.com, 050 566 4179.

« Takaisin