26.06.2013
Perhepalveluiden esimies

Perhepalveluiden palveluesimies

Oulunkaaren kuntayhtymä, Utajärven ja Vaalan perhepalvelut

_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 10.7.2013 15:00                   Työsuhteen kesto: Määräaikainen

Ilmoitus jätetty: pvm                                     Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Haemme Utajärven ja Vaalan perhepalveluihin palveluesimiehen vuorotteluvapaan sijaista ajalle 15.8.2013-28.2.2014 tai sopimuksen mukaan.

Työ käsittää Utajärven ja Vaalan palvelualueen esimiestehtävät sekä lastenvalvojan tehtävät. Työ on itsenäistä ja sisältää muun muassa asiakastyön ohjausta, talouden seurantaa ja henkilöstöhallintoa.

Utajärven ja Vaalan perhepalvelujen alueella toimii palveluesimiehen lisäksi neljä sosiaalityöntekijää, yksi etuuskäsittelijä, neljä lastensuojelun perhetyöntekijää ja kaksi lapsiperheiden kotipalvelun työntekijää.

Kelpoisuusehtona viransijaisuuteen edellytetään Sosiaalihuollon kelpoisuuslain (272/2005) 3 §:n tai asetuksen (608/2005) siirtymäsäännösten mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja. Hakijan tulee olla sijaisuutta vastaan ottaessa työtön työnhakija.

Sijaisuuteen valitun tulee ennen viransijaisuuden vastaanottamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa:                                       15.8.2013 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus:                                        Kvtes

Työavain:                                        41793

Työnantajakuvaus

 

Yhteystiedot

 

 

 

Oulunkaaren kuntayhtymän muodostavat viisi omistajakuntaa: Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala.

Kuntayhtymä järjestää alueensa sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi Oulunkaari tarjoaa jäsenkunnille elinkeinopalveluja sekä seudullisen kuntapalvelutoimiston kautta talous-, henkilöstö- ja tietopalveluja.

Asukkaita Oulunkaaren alueella on noin 28 000. Oulunkaari on tunnettu maaseudun palvelujen kehittäjä Oulun läheisyydessä. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin, teknologian hyödyntämiseen ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee lähes tuhat osaajaa.

 

 

Lisätietoja tehtävästä antavat: palveluesimies Kaisa Hiltunen, 08 5875 6126, ja palvelujohtaja Mirva Salmela, 08 5875 6554.

« Takaisin