25.06.2013
Sosiaalityöntekijä Vaalan perhepalveluihin

Sosiaalityöntekijä Vaalan perhepalvelut

Oulunkaaren kuntayhtymä, Vaalan perhepalvelut

_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 26.7.2013 15:00            Työsuhteen kesto: Määräaikainen

                                                                     Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymmä hakee sosiaalityöntekijää Vaalan palvelualueelle ajalle sosiaalityöntekijää Vaalan palvelualueelle vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 2.9.2013-26.8.2014. Työtehtävät painottuvat aikuis- ja vammaispalvelun sosiaalityöhön. Työntekijän tulee olla työn vastaanottaessa työtön työnhakija.

Arvostamme kokemusta sosiaalityöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia verkostoissa. Toivomme osallistumista sosiaalipäivystykseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (L272/2005) 3§:n mukainen ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä.

Sijaisuuteen valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa:                                       2.9.2013

Palkkaus:                                        Kvtes:n mukainen

Työavain:                                        41815

Työnantajakuvaus

 

Yhteystiedot

 

 

 

Oulunkaaren kuntayhtymän muodostavat viisi omistajakuntaa: Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala.

Kuntayhtymä järjestää alueensa sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi Oulunkaari tarjoaa jäsenkunnille elinkeinopalveluja sekä seudullisen kuntapalvelutoimiston kautta talous-, henkilöstö- ja tietopalveluja.

Asukkaita Oulunkaaren alueella on noin 28 000. Oulunkaari on tunnettu maaseudun palvelujen kehittäjä Oulun läheisyydessä. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin, teknologian hyödyntämiseen ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee lähes tuhat osaajaa.

  

 

Palveluesimies Kaisa Hiltunen p. (08) 5875 6126 , kaisa.hiltunen(at)oulunkaari.com ja perhepalvelujohtaja Mirva Salmlea p. (08) 587 565 54 mirva.salmela(at)oulunkaari.com

 

« Takaisin