07.05.2013
Hoitotyön päällikkö Iihin

Hoitotyön päällikkö

Oulunkaaren terveyspalvelut

_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 27.5.2013 15:00                        Työsuhteen kesto: Vakinainen

                                                                                Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Hoitotyön päällikön tehtäviin kuuluvat mm. seuraavat kokonaisuudet: talouden ja toiminnan suunnittelu ja seuranta yhdessä terveyspalvelujohtajan kanssa, hoitotyön kehittäminen, suunnittelu, organisointi ja johtaminen sekä uusien työntekijöitten rekrytointi. Yhdessä terveyspalvelujohtajan kanssa hoitotyön päällikkö vastaa systemaattisesta potilasturvallisuustyöstä ja laadunhallinnasta sekä lääkelupatoiminnasta. Hoitotyön päällikkö osallistuu parhaiden toimintatapojen juurruttamiseen eri yksiköihin. Hän edistää palvelutuotannon harmonisointia, tilastoinnin yhtenäistämistä ja tilastojen tulkintaa. Hoitotyön päällikkö osallistuu osaamiskartoitusten ja koulutusten järjestämiseen, sisäisen työnjaon kehittämiseen sekä resurssien ja mitoitusten arviointiin. Osallistuminen palvelutuotantoa kehittäviin projekteihin ja työryhmiin ovat luonteva osa hoitotyön päällikön työnkuvaa.

Pätevyysvaatimukset:

Hoitotyön päällikön toimen pätevyysvaatimukset ovat soveltuva korkeakoulututkinto, riittävä johtamiskokemus terveydenhuollon organisaatiossa ja hyvät vuorovaikutustaidot. Lisäksi edellytetään talousosaamista.

Hoitotyön päällikön esimies on terveyspalvelujohtaja, joka toimii johtavana lääkärinä ja vastaa terveyspalvelujen eli vastaanottojen, kuntoutuksen, mielenterveyspalvelujen, osastohoidon, suun terveydenhuollon ja työterveyshuollon palveluista. Hoitotyön päällikkö on vastaanottojen, kuntoutuksen ja mielenterveystyön palveluesimiesten sekä osastohoidon osastonhoitajien lähiesimies.

Toimen sijaintipaikka on kuntayhtymän piirikonttori Iissä. Ennen toimen vastaanottamista tehtävään valitun on toimitettava Oulunkaaren työterveyshuollossa laadittu lääkärinlausunto terveydentilasta. Koeaika on neljä kuukautta. Oulunkaari on savuton työpaikka.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Työ alkaa:                                       1.8.2013 / sopimuksen mukaan

Palkkaus:                                        Neuvotellaan hakuprosessin kuluessa

Työavain:                                        38148

Työnantajakuvaus

 

Yhteystiedot

 

 

 

Oulunkaaren kuntayhtymän muodostavat viisi omistajakuntaa: Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala.

Kuntayhtymä järjestää alueensa sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi Oulunkaari tarjoaa jäsenkunnille elinkeinopalveluja sekä seudullisen kuntapalvelutoimiston kautta talous-, henkilöstö- ja tietopalveluja.

Asukkaita Oulunkaaren alueella on noin 28 000. Oulunkaari on tunnettu maaseudun palvelujen kehittäjä Oulun läheisyydessä. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin, teknologian hyödyntämiseen ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee lähes tuhat osaajaa

www.oulunkaari.com

 

ylilääkäri H. Tapio Hanhela, 050 443 3067, ja terveyspalvelujohtaja, johtava lääkäri Tuula Saukkonen, 050 597 9971. Sähköpostiosoitteet: h.tapio.hanhela@oulunkaari.com ja tuula.saukkonen@oulunkaari.com.

 

 

« Takaisin