25.04.2013
Sosiaalityöntekijä / Vaalan perhepalvelut

Sosiaalityöntekijä Vaalan perhepalvelut

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren perhepalvelut, Vaalan perhepalvelut

__________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 31.5.2013 15:00                            Työsuhteen kesto: Määräaikainen

Hae työpaikkaa: www.kuntarekry.fi                Työn luonne: Kokoaikatyö

__________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymä hakee sosiaalityöntekijää Vaalan palvelualueelle ajalle sosiaalityöntekijää Vaalan palvelualueelle vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 2.9.2013-26.8.2014. Työtehtävät painottuvat aikuis- ja vammaispalvelun sosiaalityöhön. Työntekijän tulee olla työn vastaanottaessa työtön työnhakija.

Arvostamme kokemusta sosiaalityöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia verkostoissa. Toivomme osallistumista sosiaalipäivystykseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (L272/2005) 3§:n mukainen ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä.

Sijaisuuteen valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaa

Työ alkaa:                             2.9.2013

Palkkaus:                              Kvtes:n mukainen

Työavain:                              37310 

Työnantajakuvaus

 

Yhteystiedot

 

 

 

Oulunkaaren kuntayhtymän muodostavat viisi omistajakuntaa: Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala.

Kuntayhtymä järjestää alueensa sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi Oulunkaari tarjoaa jäsenkunnille elinkeinopalveluja sekä seudullisen kuntapalvelutoimiston kautta talous-, henkilöstö- ja tietopalveluja.

Asukkaita Oulunkaaren alueella on noin 28 000. Oulunkaari on tunnettu maaseudun palvelujen kehittäjä Oulun läheisyydessä. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin, teknologian hyödyntämiseen ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee lähes tuhat osaajaa.

www.oulunkaari.com

 

Palveluesimies Kaisa Hiltunen p. (08) 5875 6126 , kaisa.hiltunen(at)oulunkaari.com ja perhepalvelujohtaja Mirva Salmlea p. (08) 587 565 54 mirva.salmela(at)oulunkaari.com

 

 

« Takaisin