24.01.2013
Psykiatrisen sairaanhoitajan toimi

 

Psykiatrisen sairaanhoitajan toimi Vaalan mielenterveyspalveluissa

Oulunkaaren kuntayhtymän terveyspalveluissa on haettavana psykiatrisen sairaanhoitajan toimi Vaalan palvelualueella.

Etsimme sitoutunutta ja kehittämismyönteistä osaajaa työryhmäämme. Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrisen sairaanhoitajan pätevyys. Psykiatrinen sairaanhoitaja työskentelee terveyspalvelujen moniammatillisessa tiimissä toimien mielenterveystyön asiantuntijana. Mielenterveystyön tiimiin kuuluvat entuudestaan terveysasemalla työskentelevä psykologi, psykiatrinen sairaanhoitaja ja päivätoiminnoissa työskentelevä ohjaaja. Konsultoiva psykiatri käy kerran kuukaudessa.

Työ on haastavaa ja edellyttää joustavaa työskentelyotetta, kykyä työskennellä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työ on itsenäistä potilasvastaanottoa, perhe- ja verkostotapaamisia, konsultaatioita ja laaja-alaista yhteistyötä perustason ja muiden hallinnonalojen toimijoiden kanssa. Osa työstä tehdään jalkautuvana työnä, päivätoiminnassa, kouluilla ja kotona. Arvostamme aikaisempaa kokemusta nuorten kanssa työskentelystä.

Palkka on KVTES:n mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Oulunkaari on savuton työpaikka.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa 8.2.2013 kello 16 mennessä osoitteeseen Oulunkaaren kuntayhtymä, mielenterveystyön palveluesimies Sirkku Fali, Pudasjärven terveysasema, Juhontie 8, 93100 Pudasjärvi. Kuoreen merkintä: Hakemus toimeen. Hakemuksen voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen sirkku.fali@oulunkaari.com.

Lisätietoja tehtävästä antavat mielenterveystyön palveluesimies Sirkku Fali, sirkku.fali@oulunkaari.com, 08 5875 6638 sekä terveydenhuollon koordinaattori Tiina Vuonovirta, tiina.vuononvirta@oulunkaari.com, 08 5875 6509.

« Takaisin