15.01.2013
Kehitysvammaisten ohjaaja Vaalan Kotirantaan

 

Kehitysvammaisten ohjaaja Vaalan Kotirantaan

Oulunkaaren kuntayhtymän perhepalveluissa on haettavana ohjaajan vakituinen työsuhde. Työ alkaa maaliskuussa 2013 sopimuksen mukaan. Sijoituspaikka on kehitysvammaisten ohjatun asumisen yksikkö, Vaalan Kotiranta. Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää ohjaus- ja hoivatyön lisäksi kodinhoidollisia tehtäviä sekä itsenäisesti asuvien asiakkaiden luo tehtäviä kotikäyntejä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8 §:n mukainen lähihoitajan kelpoisuus tai vastaava aikaisempi tutkinto.

Arvostamme joustavaa työskentelyotetta, kykyä työskennellä itsenäisesti muuttuvissa tilanteissa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kokemus työskentelystä erityisryhmien kanssa katsotaan eduksi.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Koeaika on neljä kuukautta. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Oulunkaari on savuton työpaikka.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa 1.2.2013 kello 15.00 mennessä osoitteeseen Oulunkaaren kuntayhtymä, Perhepalvelut, Tanja Heikkilä, Piisilta 1, 91100 Ii.

Lisätietoja antaa palveluohjaaja Aira Karhula, 050 564 52 38, aira.karhula@oulunkaari.com.

 

« Takaisin