09.11.2012
Hallintojohtajan virka

 

Vaalan kunta hakee uudistuvaan työyhteisöönsä hallintojohtajaa. Hallintojohtajan tehtävät ja virkanimike ovat muutoksessa ja tehtävään tullaan yhdistämään yritysasiamiehen tehtävät. Osa hallintojohtajan tehtävistä siirtyy kunnanjohtajalle ja sihteerille. Työ alkaa 1.2.2013.

Tulevan viran mukaisia keskeisiä tehtäviäsi ovat hallintopalveluiden johtaminen, vastuu henkilöstöasioista sekä mahdollisesti palkka-asiamiehen tehtävät. Lisäksi toimit kunnanjohtajan työparina taloussuunnittelun, raportoinnin ja tilinpäätöksen toteuttamisessa sekä tiedottamistehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat myös valtuuston ja kunnanhallituksen asioiden valmistelu yhdessä muun johtoryhmän kanssa sekä sihteerin tehtävät. Olet johtoryhmän jäsen ja toimit myös kunnanjohtajan sijaisena.

Jatkossa teet tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa. Ohjaat ja neuvot aloittavia yrittäjiä sekä valmistelet heidän kanssaan rahoitushakemuksia. Toimit yhdessä teknisen johtajan kanssa yritystiloista vastaavana henkilönä. Tehtäviisi kuuluvat myös yritystilojen ja asuintonttien markkinointi yhteistyössä johtoryhmän kanssa. Toimit maankäyttö- ja elinkeinotoimikunnan sihteerinä.

Tehtävä edellyttää hyvää vuorovaikutustaitoa ja yhteistyökykyä. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme haasteellisen, itsenäisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kunnastamme tulevaisuuden pärjääjää. Arvostamme hyvää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon ja erityisesti talouteen, yhteistyökykyä sekä henkilöstöhallinnon osaamista.  Aiempi kokemus yritysten kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja erityisesti Leader-hankemaailman tuntemus luetaan eduksi. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Vaalan kunnanhallitukselle osoitetut kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen sekä palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 30.11.2012 klo 12.00 mennessä osoitteella: Vaalan kunnanhallitus, Vaalantie 14, 91700 Vaala tai sähköpostitse vaala@vaala.fi.

Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanjohtaja Tytti Määttä puh. 0400-855 920, sekä kunnanhallituksen puheenjohtaja Reijo Virkkunen, 050-3370225,

KUNNANHALLITUS

 

« Takaisin