12.10.2012
Ympäristötarkastajan viransijaisuus, Utajärvi

 

OULUNKAAREN YMPÄRISTÖPALVELUT on Pudasjärven kaupungin hallinnoima ympäristöterveydenhuollon ja ympäristönsuojelun viranomaispalveluja tuottava organisaatio. Toiminta-alueeseemme kuuluvat Utajärven, Iin, Pudasjärven ja Vaalan kunnat. Haemme

 YMPÄRISTÖTARKASTAJAN SIJAISTA Utajärvelle

Tehtävä alkaa 3.1.2013 ja jatkuu vakinaisen viranhaltijan äitiys- ja vanhempainvapaan loppuun asti. Viran tehtävät ovat pääasiassa kuntien ympäristönsuojelun viranhaltijan tehtäviä.

Viranhaltijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, viranhoidon kannalta riittävää työkokemusta kunnallisen ympäristönsuojelun toimialaan kuuluvista tehtävistä, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tietotekninen osaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on n. 2690 euroa/kk, jonka lisäksi voidaan maksaa em. sopimuksen mukaisia lisiä. Viranhoito edellyttää oman auton käyttöä.

Hakemukset on tehtävä 25.10.2012 klo 15:00 mennessä Pudasjärven kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.pudasjarvi.fi > kaupungin avoimet työpaikat. Lisätietoja antaa ympäristöjohtaja Pentti Laamanen, puh 0400 433 998, sähköposti: pentti.laamanen(a)pudasjarvi.fi.

« Takaisin