31.08.2012
Avoinna sosiaalijohtajan virka Oulunkaaren kuntayhtymässä

 

Oulunkaaren kuntayhtymässä on avoinna järjestämiskeskuksen sosiaalijohtajan virka. Toimisto on Iin Micropoliksessa, puolen tunnin ajomatkan päässä Oulun keskustasta.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaalihuollon kelpoisuuslain (272/2005) 3§:n mukainen tai asetuksen (608/2005) siirtymäsäännösten mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Lisäksi edellytetään hyvää toimiala- ja johtajuusosaamista, strategista kehittämisotetta, kokemusta hallinnollisista tehtävistä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

 

Sosiaalijohtaja toimii järjestämiskeskuksessa sosiaalihuollon ja sosiaali­työn asiantuntijana ja vastaa osaltaan kuntien sosiaali- ja terveydenhuollon palve­lujen järjestämissopimuksessa ilmaistun ja seutuhallituksen päättämän tahdon to­teutumisesta. Sosiaalijohtaja vastaa järjestämiskeskuksessa yhteistoiminta-alu­een sosiaalipalvelujen järjestämisestä siten, että palvelujärjestelmä kehittyy tavoit­teellisesti jatkuvasti rakenteiltaan uusiutuvaksi, asiakaslähtöiseksi, laadukkaaksi ja kustannustehokkaaksi.

 

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava todistus hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

 

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tulee toimittaa 28.9.2012 kello 15 mennessä osoitteeseen Oulunkaaren yhtymähallitus, Piisilta 1, 91100 Ii. Kuoreen merkintä ”Sosiaalijohtajan virka”.

 

Lisätietoja antaa kuntayhtymän johtaja Leena Pimperi-Koivisto, leena.pimperi-koivisto@oulunkaari.com, 08 5875 6123.

« Takaisin