01.06.2012
Ympäristötarkastaja Utajärvelle

 

K U U L U T U S

 

OULUNKAAREN YMPÄRISTÖPALVELUT on Pudasjärven kaupungin hallinnoima ympäristöterveydenhuollon ja ympäristönsuojelun viranomaispalveluja tuottava organisaatio. Toiminta-alueeseemme kuuluvat Utajärven, Iin, Pudasjärven ja Vaalan kunnat. Haemme

YMPÄRISTÖTARKASTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Tehtävä alkaa 1.10.2012 tai aikaisemminkin sopimuksen mukaan. Viran sijoituspaikka on Utajärvi ja tehtävät pääasiassa kuntien ympäristönsuojelun viranhaltijan tehtäviä. Lisäksi tehtäviin kuuluu ympäristöjohtajan sijaisena toimiminen.

Viranhaltijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, viranhoidon kannalta riittävää työkokemusta kunnallisen ympäristönsuojelun toimialaan kuuluvista tehtävistä, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Perehtyneisyys ympäristöterveydenhuollon tehtäviin sekä tietotekninen osaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on n. 2950 - 3000 euroa/kk ja lisäksi maksetaan em. sopimuksen mukaisia lisiä. Viranhoito edellyttää oman auton käyttöä. Ennen viran vastaanottamista valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset on tehtävä 20.6.2012 klo 15:00 mennessä Pudasjärven kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.pudasjarvi.fi > kaupungin avoimet työpaikat. Lisätietoja antavat ympäristöjohtaja Pentti Laamanen, puh 0400 433 998 tai ympäristötarkastaja Raimo Suomela, puh. 050 3950 366; sähköposti: etunimi.sukunimi@pudasjarvi.fi.

Pudasjärvellä 1.6.2012

Pentti Laamanen , ympäristöjohtaja

 

« Takaisin