04.04.2012
Avoinna ohjaajan määräaikainen työsuhde Utajärven työ- ja päivätoiminnassa

 

Oulunkaaren kuntayhtymän perhepalveluissa on haettavana ohjaajan määräaikainen työsuhde. Utajärven palvelualueella työ- ja päivätoimintapalveluissa oleva työsuhde kestää 31.12.2012 asti. Mahdollisesti työsuhde vakinaistetaan. Työsuhde alkaa heti kun sopiva työntekijä löytyy.

 

Tehtäväalueena on kehitysvammaisten ja muiden vajaakuntoisten päivittäisten ryhmä- ja yksilötoimintojen ohjaaminen työ- ja viriketoiminnassa, toiminnan suunnittelu sekä osallistuminen talon yhteisiin toimintoihin.

Hakijalle katsotaan eduksi kokemus kehitysvammatyöstä ja ohjaustoiminnasta. Tehtävässä edellytetään joustavuutta, yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen, soveltuvuutta sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja kuntouttavan ohjaustyön hallintaa asiakkaiden parissa.

 

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sosiaalialan amk-tutkinto tai muu aiempi sosiaalialan opistoasteinen tutkinto.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Koeaika on neljä kuukautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista.

 

Hakuaika päättyy perjantaina 20.4.2012 kello 16.00. Kuoreen merkintä: Hakemus. Hakemuksia ei palauteta. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Hakemukset osoitetaan perhepalvelujohtajalle ja toimitetaan osoitteella:
Oulunkaaren kuntayhtymä / perhepalvelut 
vs. perhepalvelujohtaja Satu Turkka
Piisilta 1, 91100 Ii

 

Lisätietoja antaa Satu Turkka, (08) 5875 6178, satu.turkka@oulunkaari.com

« Takaisin