14.03.2012
Oulunkaaren Omahoito-palvelu

 

Uusi Oulunkaaren Omahoito –palvelu tuo terveyspalvelut omalle kotisohvalle

 

Kysy neuvoa hoitajalta tai lääkäriltä television mainoskatkon aikana. Varaa laboratorioaika netin kautta juuri silloin kun haluat.

 

Iin, Pudasjärven, Utajärven ja Vaalan asukkaille avattu sähköinen Oulunkaaren omahoito -palvelu mahdollistaa terveyspalvelujen käyttämisen ajasta ja paikasta riippumatta.

Palvelua voi käyttää miltä vain tietokoneelta, jossa on nettiyhteys. Myös terveysasemalla on tietokone sitä varten.

 

Nettisivulle kirjaudutaan omilla pankkitunnuksilla tai niin sanotulla mobiilivarmenteella eli kännykän avulla.

 

Palvelu toimii suojatulla yhteydellä, joten sen kautta voi lähettää turvallisesti kysymyksiä omalle terveysasemalle. Viestiä lähettäessä voi valita, koskeeko asia esimerkiksi diabetesta, sydänsairauksia vai muita terveysongelmia. Viestin lukee asiaan perehtynyt sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, joka kysyy tarvittaessa lisätietoa lääkäriltä. Hoitaja vastaa viiden päivän kuluessa, joten kiireellisissä, terveyttä uhkaavissa asioissa tulee edelleen soittaa hoidontarpeen arvion numeroon eli niin sanottuun ajanvarausnumeroon.

 

Myöhemmin tämän talven aikana netin kautta voi myös varata laboratorioajan, jos sähköinen lähete on jo valmiina. Kuluvan vuoden aikana ajanvarauspalvelua laajennetaan myös neuvolakäynteihin ja hammashoitola-aikoihin. Ajanvarauksia voi tehdä myös alle 12-vuotiaiden lasten puolesta.

 

Palvelua kehitetään koko ajan. Tulevaisuudessa kuntalaiset voivat katsoa palvelusta myös omat laboratoriovastauksensa ja keskustella tuloksista hoitajan kanssa.

 

Palvelu on internetosoitteessa www.oulunkaarenomahoito.com. Terveysasemalta saa tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta palvelun käyttöön.   
Ii (08) 5875 6500 kello 13-15 
Pudasjärvi (08) 5875 6608     
Utajärvi (08) 5875 6705         
Vaala (08) 5875 6801

 

« Takaisin