06.03.2012
Vastaanoton palveluesimies Simoon ja osastonhoitaja Vaalan hoito-osastolle

 

Oulunkaaren kuntayhtymään kuuluvat Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala. Oulunkaari on tunnettu maaseudun palvelujen kehittäjä Oulun läheisyydessä. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin, teknologian hyödyntämiseen ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee lähes 800 osaajaa.

Oulunkaaren kuntayhtymällä on avoinna vastaanoton palveluesimiehen työsuhde Simon terveysasemalla sekä hoito-osaston osastonhoitajan työsuhde Vaalan terveysasemalla 1.5.2012 alkaen.

Palveluesimies ja osastonhoitaja vastaavat palveluiden tehokkaasta, taloudellisesta ja laadukkaasta tuottamisesta sekä palvelujen kehittämisestä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Palveluesimies ja osastonhoitaja osallistuvat myös sairaanhoitajina yksiköiden päivittäiseen toimintaan.

Pätevyysvaatimukset: Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto eli sairaanhoitaja (AMK) tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi edellytetään riittävää kokemusta terveyskeskuksen toiminnasta, esimiestaitoa ja yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittävää työotetta.

Palkkaus sovitaan tehtävään valitun ja työnantajan välisissä neuvotteluissa. Hakijoita pyydetään esittämään hakemuksissa palkkatoiveensa.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. 

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan ensisijaisesti osoitteeseen: kirjaamo@oulunkaari.com tai postitse
Oulunkaaren kuntayhtymä
Tiina Vuononvirta
Piisilta 1
91100 Ii.

Kuoreen merkintä ”HAKEMUS / Vaalan osastonhoitaja” tai ”HAKEMUS / Simon palveluesimies. Hakemuksia ei palauteta. Hakuaikaa on 30.3.2012 kello 16.00 asti.

Lisätietoja antavat vt. terveyspalvelujohtaja Tiina Vuononvirta, 050 309 3196, Vaalan osastonhoitajan toimesta osastonhoitaja Maarit Karhu, 0400 855 959, sekä Simon palveluesimiehen toimesta palveluesimies Heljä Oinas, 0400 759 921.

« Takaisin