02.03.2012
Seudullinen henkilöstöpäällikkö Oulunkaarelle

 

Oulunkaaren kuntayhtymään kuuluvat Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala. Oulunkaari on tunnettu sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittäjä Oulun läheisyydessä. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin, teknologian hyödyntämiseen ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee lähes 800 osaajaa. Haemme nyt seudullista henkilöstöpäällikköä.

Tule innovatiiviseen ja nuorekkaaseen työyhteisöömme kehittämään seudullisia henkilöstöpalveluja.

Seudullisen henkilöstöpäällikön tehtävä on johtaa, ohjata ja kehittää kuntayhtymän henkilöstöhallintoa. Hän vastaa kuntayhtymän henkilöstöstrategiasta ja palkkapolitiikasta sekä koordinoi ja kehittää työhyvinvointia ylläpitävää toimintaa. Henkilöstöpäällikkö on työnantajan edustajana yhteistoiminta- ja neuvottelujärjestelmässä ja toimii kuntayhtymän työsuojelupäällikkönä. Lisäksi hän toimii palkka-asiamiehenä ja henkilöstöpalvelujen tiimin vetäjänä. Henkilöstöpäällikön asiantuntemusta voidaan tarvittaessa myydä myös jäsenkunnille.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta henkilöstöhallinnosta ja työmarkkinapolitiikasta.

Lisätietoja 12.3. lähtien: hallintojohtaja Mirja Klasila, mirja.klasila@oulunkaari.com, (08) 5875 6112, ja vt. kuntayhtymän johtaja Leena Pimperi-Koivisto, leena.pimperi-koivisto@oulunkaari.com, (08) 5875 6123.

Hakuaika päättyy 23.03.2012 kello 15.00.

Täytä sähköinen hakemus osoitteessa
https://www.webropolsurveys.com/S/DCF5C0DAD01B1E04.par

« Takaisin