27.01.2012
Atk-kehittäjä Oulunkaaren Yrityskaari-hankkeeseen

 

ATK-kehittäjä auttaa ja neuvoo yrittäjiä tietotekniikkaan liittyvissä ongelmissa ja auttaa kehittämään tietotekniikan avulla tuotettavia palveluita. Tyypillisiä kehittämiskohteita ovat muun muassa yrityksen tietokoneet ja oheislaitteet, ohjelmistot, tietoverkot, tietoturva sekä verkkokauppa ja nettisivut.

Työ suoritetaan pääasiassa yrityksissä ja yrittäjien luona, joten tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla käytössään oma auto. Toimialueena ovat Ii, Pudasjärvi, Utajärvi ja Vaala.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja päättyy sopimuksen mukaan (hanke kestää 31.12.2013 asti).

Valittavalta henkilöltä edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja riittävää työelämän tuntemusta. Toivomme myös yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Kokemus kouluttajan työstä katsotaan eduksi. Työ edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ennakkoluulotonta ja joustavaa työotetta.

Hakemukset ja CV palkkatoiveineen tulee toimittaa sähköpostilla 10.2.2012 kello 24.00 mennessä osoitteeseen arja.packalen@oulunkaari.com.

Lisätietoja antaa ma 30.1. ja ti 31.1. kello 10-14 projektipäällikkö Arja Packalén, 050 566 4179, arja.packalen@oulunkaari.com. Lisätietoa Yrityskaari-hankkeesta saa myös osoitteesta http://www.oulunkaari.com/sivu/fi/elinkeinot/hankkeet/yrityskaari/.

« Takaisin