20.12.2011
Projektityöntekijän hakuaikaa jatkettu

 

Vaalan kunta hakee Kainuun ELY-keskuksen työllisyyspoliittisella avustuksella rahoitettavaan Vaalassa toteutettavaan hankkeeseen  projektityöntekijää valmennustyöpajalle. Työsuhde on määräaikainen 1.1.2012 – 31.12.2013. Työt alkavat 1.1.2012 kunnan rahoituksella ja jatkuvat 1.3.2012- 1.12.2013, mikäli Kainuun ELY-keskus myöntää ko. hankkeeseen haetun rahoituksen.

Jatkamme projektityöntekijän hakuaikaa 27.12.2012 klo 16.00 asti.

 Projektityöntekijä

Hankkeen tavoitteena on sijoittaa vaikeasti työllistyviä henkilöitä Vaalan kunnan osoittamiin työtehtäviin ja suunnitella sekä toteuttaa asiakkaiden jatkopolkuja yhdessä asiakkaan ja yhteistyötahojen kanssa.

 

Projektityöntekijän tehtävänä on mm. työmahdollisuuksien etsintä kunnasta, yrityksistä ja muilta työnantajatahoilta, vaikeasti työllistyvien tilanteen kartoittaminen, työttömien haastattelu ja sijoittaminen työpaikoille, aktivointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä kunnan ja TE -toimiston kanssa, valmentautujien henkilökohtainen opastaminen työtehtävissä ja työvoiman edelleensijoitus yrityksiin sekä muille työantajille.

 

Valittavalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja riittävää työelämän tuntemusta sekä mielellään paikallistuntemusta. Toivomme myös yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyöteisyyttä sekä tehtävien edellyttämiä atk-taitojen hallintaa. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä työpajatoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Työ edellyttää vahvoja sosiaalisia taitoja, kykyä työskennellä myös nuorten kanssa sekä ennakkoluulotonta ja joustavaa työotetta.

 

Hakemukset (liitä mukaan palkkatoive), joita emme palauta on toimitettava 27.12.2012 klo 16.00 mennessä osoitteella:

Vaalan Kunta

Hallintojohtaja Juha Torvinen

Vaalantie 14

91700 Vaala

 

tai s-postilla: vaala@vaala.fi

« Takaisin