02.12.2011
Projektityöntekijä ja 2 työvalmentajaa Vaalaan

 

Vaalan kunta hakee Kainuun ELY-keskuksen työllisyyspoliittisella avustuksella rahoitettavaan Vaalassa toteutettavaan hankkeeseen projektityöntekijää ja kahta (2) työvalmentajaa valmennustyöpajalle. Työsuhteet ovat määräaikaisia 1.1.2012 – 31.12.2013. Työt alkavat 1.1.2012 kunnan rahoituksella ja jatkuvat 1.3.2012- 31.12.2013, mikäli Kainuun ELY-keskus myöntää ko. hankkeeseen haetun rahoituksen.

Projektityöntekijä

Hankkeen tavoitteena on sijoittaa vaikeasti työllistyviä henkilöitä Vaalan kunnan osoittamiin työtehtäviin ja suunnitella sekä toteuttaa asiakkaiden jatkopolkuja yhdessä asiakkaan ja yhteistyötahojen kanssa.

Projektityöntekijän tehtävänä on mm. työmahdollisuuksien etsintä kunnasta, yrityksistä ja muilta työnantajatahoilta, vaikeasti työllistyvien tilanteen kartoittaminen, työttömien haastattelu ja sijoittaminen työpaikoille, aktivointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä kunnan ja TE -toimiston kanssa, valmentautujien henkilökohtainen opastaminen työtehtävissä ja työvoiman edelleensijoitus yrityksiin sekä muille työantajille

Työvalmentaja

Työvalmentaja suunnittelee, kehittää ja toteuttaa työttömien työvalmennusta. Työvalmentaja ohjaa ja opastaa ravitsemukseen ja ruuanlaittoon liittyvissä perustehtävissä, erilaisissa kädentaitotöissä, työelämän pelisäännöissä ja toimintatavoissa sekä yleisesti elämänhallinnan taidoissa. Työvalmentajan tehtäviin voi erikseen sovittaessa kuulua myös valmennustyöpajan toiminnasta ja taloudesta vastaaminen.

Työvalmentaja

Työvalmentaja suunnittelee, kehittää ja toteuttaa työttömien työvalmennusta. Työvalmentaja ohjaa ja opastaa työtilausten suunnittelussa ja toteutuksessa. Valmennuspaja suorittaa erilaisia remontti- ja kunnossapitotöitä mm. puu-  ja metallialoille.Työvalmentaja opastaa työelämän pelisäännöissä ja toimintatavoissa sekä yleisesti elämänhallinnan taidoissa. Työvalmentajan tehtäviin voi erikseen sovittaessa kuulua myös valmennustyöpajan toiminnasta ja taloudesta vastaaminen.

Valittavilta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja riittävää työelämän tuntemusta sekä mielellään paikallistuntemusta. Toivomme heiltä myös yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyöteisyyttä sekä tehtävien edellyttämiä atk-taitojen hallintaa. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä työpajatoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Työ edellyttää vahvoja sosiaalisia taitoja, kykyä työskennellä myös nuorten kanssa sekä ennakkoluulotonta ja joustavaa työotetta.

Hakemukset (liitä mukaan palkkatoive), joita emme palauta on toimitettava 14.12.2011 klo 16.00 mennessä osoitteella:

Vaalan Kunta

Hallintojohtaja Juha Torvinen

Vaalantie 14

91700 Vaala

tai s-postilla: vaala@vaala.fi

Lisätietoja antavat hallintojohtaja Juha Torvinen 0400-855924 ja yritysasiamies Veijo Rautiainen 0400-855954 tai s-postilla: juha.torvinen@vaala.fi, veijo.rautiainen@vaala.fi.

« Takaisin