24.10.2011
Avoinna Utajärvellä hammashoitajan tehtävä ja hammaslääkärin sijaisuuus

 

Oulunkaaren kuntayhtymään kuuluvat Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala. Oulunkaari on tunnettu maaseudun palvelujen kehittäjä Oulun läheisyydessä. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin, teknologian hyödyntämiseen ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee lähes 800 osaajaa.

Nyt haemme Utajärvelle vakituista hammashoitajaa sekä hammaslääkärin sijaista.

Tule innovatiiviseen ja nuorekkaaseen työyhteisöömme uudistamaan ja kehittämään suun terveydenhuollon palveluita. Tukenasi ovat johtava hammaslääkäri, vastaava hammaslääkäri ja muut kuntayhtymän asiantuntijat.

Hammashoitajan toimeen kelpoisuusehtona on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajatutkinto, jossa suuntauduttu suu- ja hammashoitoon. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työ alkaa 7.12.2011 tai sopimuksen mukaan.

Hammaslääkärin sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaan. Sijaisuus kestää 7.12.2011–31.10.2012 tai sopimuksen mukaan.

Valittujen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista.

Koeaika on neljä kuukautta.

Lisätietoja antavat Utajärvi-Vaala palvelualueen vastaava hammaslääkäri Raija Yrjämä, 050 310 7632, ja Oulunkaaren kuntayhtymän johtava hammaslääkäri Ismo Kaivorinne, ismo.kaivorinne@oulunkaari.com, (08) 5875 6644.

Hakemukset tulee toimittaa 8.11.2011 kello 15 mennessä osoitteella Raija Yrjämä, Vaalan hammashoitola, Kolehmaisentie 5, 91700 Vaala, tai sähköpostitse osoitteeseen raija.yrjama@oulunkaari.com. Kuoreen tai osoitekenttään tulee merkitä ”Hammashoitaja” tai ”Hammaslääkärin sijainen”.

 

« Takaisin