20.10.2011
Nuorten Village Ride -projektin auto myytävänä

 

Village Ride – projekti

Village Ride on Vaalan seurakunnan, Vaalan kunnan ja Suomen lähetysseuran yhteisprojekti. Rakensimme esittelyauton, tuningpirssin joka kääntää katseet sekä näyttelyissä ja liikenteessä. Alun perin auto oli tarkoitettu Suomen Lähetysseuran Villagelife – nettipalvelun esittelyyn, mutta palvelu lopetettiin helmikuussa 2011.

Rakentaminen toteutettiin klubityyppisesti yläkoulu- ja lukioikäisten nuorten kanssa. Mukana toiminnassa on ollut 29 nuorta kolmen vuoden aikana. Nuoret ovat vastanneet pelkän rakentamisen lisäksi mm. suunnittelusta ja jopa rahoituksen hankkimisesta ja tarjouspyyntöjen tekemisestä.

Nuoret myös kiersivät auton kanssa autonäyttelyissä ja muissa tapahtumissa esittelemässä sekä autoa että itse projekti-ideaa. Autoa on esitelty mm. Suomen Lähetysseuran vuosijuhlassa 2010 ja Oulun Hifi & Tuning Show’ssa 2011. Tuning show’sta auto pääsi mukaan Tuning.fi – lehden HTS:ää käsittelevän jutun kuvakoosteeseen. Lisäksi autosta on ollut juttua Lähetyssanomissa, Kainuun Sanomissa ja Tervareitissä.

 

Katso auton myynti-ilmoitus tästä

 

Liitetiedostot

Osta auto.pdf


« Takaisin