24.08.2011
Ylilääkäri Oulunkaaren kuntayhtymään

 

 

Haemme ylilääkäriä
innovatiiviseen ja nuorekkaaseen työyhteisöömme

Oulunkaari on tunnettu sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittäjä Oulun läheisyydessä. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin, teknologian hyödyntämiseen ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee lähes 800 osaajaa.

Ylilääkärimme jää eläkkeelle vuoden vaihteessa.

Kuntayhtymässä on sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäminen ja tuottaminen eriytetty. Ylilääkärinä toimit järjestämiskeskuksessa terveydenhuollon asiantuntijana ja vastaat terveyspalvelujen järjestämisestä.

Sosiaalijohtajamme toimii rinnallasi sosiaalihuollon ja sosiaalityön asiantuntijana. Tukenasi ovat myös kuntayhtymän muut asiantuntijat. Palvelutuotannosta vastaava terveyspalvelujohtaja, johtava lääkäri, jatkaa tehtävässään. Terveyskeskuksessamme on yhteensä 24 lääkäriä.

Oulunkaaren kuntayhtymän toimisto sijaitsee Iin Micropoliksessa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ja alueen muiden terveyskeskusten kanssa. Käynnissä on kehittämistoimintaa tukevia kansallisia ja kansainvälisiä hankkeita.

Kelpoisuusvaatimuksena on yleislääketieteen tai muu soveltuva erikoislääkärin tutkinto. Edellytämme sinulta myös hyvää toimiala- ja johtajuusosaamista, strategista kehittämisotetta, kokemusta hallinnollisista tehtävistä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Palkkatasomme on kilpailukykyinen, toivomme sinun esittävän palkkatoivomuksesi. Noudatamme viran täytössä kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaikaa on 12.9.2011 kello 15 asti. Hakemukset toimitetaan postitse osoitteeseen Yhtymähallitus, Oulunkaaren kuntayhtymä, Piisilta 1, 91100 Ii. Kuoreen merkintä "Hakemus, ylilääkäri".

  

Lisätietoja antavat ylilääkäri Olavi Timonen, olavi.timonen@oulunkaari.com, 0400 519 419 ja kuntayhtymän johtaja Kirsti Ylitalo-Katajisto, kirsti.ylitalo-katajisto@oulunkaari.com, 040 740 0978.

 

 

 

 

« Takaisin