01.07.2011
Avoinna osastonhoitajan työsuhde Vaalassa

 

Oulunkaaren kuntayhtymään kuuluvat Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala. Oulunkaari on tunnettu maaseudun palvelujen kehittäjä Oulun läheisyydessä. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin, teknologian hyödyntämiseen ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee lähes 800 osaajaa. 

Oulunkaaren kuntayhtymällä on avoinna osastonhoitajan työsuhde Vaalan hoito-osastolla 1.11.2011 alkaen. 

Tule innovatiiviseen ja nuorekkaaseen työyhteisöömme uudistamaan ja kehittämään hoito-osaston toimintaa. Tukenasi ovat terveyspalvelujohtaja, toiset lähiesimiehet ja muut kuntayhtymän asiantuntijat.

Vaalan hoito-osasto on 35-paikkainen lyhyt- ja pitkäaikaishoitopaikkoja tuottava laitoshoidon yksikkö.

Osastonhoitaja toimii osastonsa henkilökunnan esimiehenä. Hän vastaa osaltaan osaston hoitotyön kehittämisestä ja osallistuu osan työajastaan varsinaiseen hoitotyöhön.

Osastonhoitajan pätevyysvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys. Kokemus osastohoidosta ja terveydenhuollon esimiestyöstä katsotaan eduksi.
 

Palkkaus sovitaan tehtävään valitun ja työnantajan välisissä neuvotteluissa. Hakijoita pyydetään esittämään hakemuksissa palkkatoiveensa. 

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. 

Vaalassa on avoinna myös terveyskeskuslääkärin virka ja naapurikunnassa Utajärvellä psykologin toimi.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan ensisijaisesti osoitteeseen:
kirjaamo@oulunkaari.com tai postitse
Oulunkaaren kuntayhtymä
H. Tapio Hanhela
Piisilta 1
91100 Ii.
 

Kuoreen merkintä ”HAKEMUS / Vaalan osastonhoitaja”. Hakemuksia ei palauteta. Hakuaikaa on 31.8.2011 kello 16.00 asti.

Lisätietoja antavat 1.8. alkaen terveyspalvelujohtaja H. Tapio Hanhela, 050 443 3067, osastonhoitaja Ritva Väisänen, 044 365 5468, ja Vaalan osastohoidon vastaava sairaanhoitaja Maarit Karhu, 0400 855 959.

« Takaisin