16.03.2011
Yrityskummiseminaari 1.4. Iin Micropoliksessa

 

 

Professori Leppiniemi puhuu talousnäkymistä yrityskummiseminaarissa

 

Oulunkaaren kuntayhtymä ja Suomen Yrityskummit ry tarjoavat alueen nykyisille yrittäjille ja yritysten perustamista suunnitteleville mahdollisuuden kuulla professori Jarmo Leppiniemen ajatuksia talouden nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä.

 

Kauppatieteiden tohtori Jarmo Leppiniemi tunnetaan Aalto-yliopiston professorina sekä valtion tilintarkastuslautakunnan jäsenenä. Hän on kirjoittanut useita kirjoja muun muassa yritysten kirjanpidosta. Lisäksi hän on ollut mukana kirjanpitolain ja arvopaperimarkkinalain valmistelussa. Tilaisuudessa hän puhuu sekä Suomen että koko maailman talouden tulevaisuudesta.

 

Noin kaksituntinen seminaari on Iin Micropoliksessa perjantaina 1. huhtikuuta kello 13 alkaen. Tilaisuuden avaa Oulunkaaren yhtymävaltuuston puheenjohtaja Maarit Tihinen, ja yrityskummien terveiset tuo Suomen Yrityskummit ry:n hallituksen jäsen, toimitusjohtaja Jorma Helén. Leppiniemen puheen jälkeen kommenttipuheenvuoron käyttää BusinessOulun johtaja Juha Ala-Mursula. Vapaan keskustelun jälkeen tilaisuuden päättää Iin kunnanjohtaja Markku Kehus.

 

Ilmoittautumiset pyydetään keskiviikkoon 30. maaliskuuta mennessä Oulunkaaren yritysasiamies Ilkka Pirttikoskelle, ilkka.pirttikoski@oulunkaari.com<mailto:ilkka.pirttikoski@oulunkaari.com>, 044 019 9598.

 

 

 

Lisätietoja

seudullinen yritysasiamies Ilkka Pirttikoski ilkka.pirttikoski@oulunkaari.com<mailto:ilkka.pirttikoski@oulunkaari.com>, 044 019 9598

« Takaisin