25.02.2011
Psykiatrisen sairaanhoitajan toimi Utajärvellä

Avoinna psykiatrisen sairaanhoitajan toimi Utajärvellä

Oulunkaaren kuntayhtymän terveyspalveluissa on haettavana 11.3.2011 kello 15 mennessä psykiatrisen sairaanhoitajan toimi Utajärven palvelualueella.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrisen sairaanhoitajan pätevyys. Katsomme eduksi aiemman mielenterveystyöhön liittyvän työkokemuksen.

Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavaa työskentelyotetta, kykyä työskennellä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Psykiatrinen sairaanhoitaja työskentelee terveyspalvelujen moniammatillisessa tiimissä toimien mielenterveystyön asiantuntijana. Mielenterveystyön tiimiin kuuluvat entuudestaan terveysasemalla työskentelevä psykiatrinen sairaanhoitaja ja päivätoiminnoissa työskentelevät kaksi lähihoitajaa. Konsultoiva psykiatri käy kerran kuukaudessa.

Asiakastyö toteutetaan yksilön psyykkistä hyvinvointia, toimintakykyä ja persoonallisuuden kasvua edistävästi. Asiakastyö on mielenterveydenhäiriön ennaltaehkäisyä, todetun häiriön hoitoa ja pitkäaikaisten oireiden kuntoutusta. Mielenterveystyöhön kuuluvat hoidon tarpeen arviointi sekä elämänkriisien ja mielenterveysongelmien tukea antavat keskustelut. Työmuotoja ovat muun muassa yksilö-, pari- ja perhekeskustelut, kotikäynnit, kuntouttava päivä- ja ryhmätoiminta sekä kotikuntoutus.

Palkka on KVTES:n mukainen. Työaika on 37 tuntia viikossa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan ensisijaisesti osoitteeseen kirjaamo@oulunkaari.com, tai postitse: Oulunkaaren kuntayhtymä, H. Tapio Hanhela, Micropolis, Piisilta 1, 91100 Ii. Kuoreen merkintä ”HAKEMUS, UTAJÄRVI”. Hakemuksia ei palauteta.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat

mielenterveystyön palveluesimies Sirkku Fali, p. (08) 587 566 38
ja terveyspalvelujohtaja H. Tapio Hanhela, p. (08) 587 561 25.
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@oulunkaari.com.

« Takaisin