18.02.2011
Tarjouspyyntö Ruununkartanon vuokrauksesta tai ostamisesta

 

TARJOUSPYYNTÖ RUUNUNKARTANON PIENHOTELLI- JA RAVINTOLARAKENNUKSEN VUOKRAAMISESTA TAI OSTAMISESTA

 

Vaalan kunta pyytää tarjouksia Säräisniemen vanhassa kuntakeskuksessa keskeisellä, mutta rauhallisella ja viihtyisällä paikalla sijaitsevan Ruununkartanon vuokraamisesta tai ostamisesta matkailualan tms. yritystoiminnan käyttöön. Vaihtoehtoisesti tarjouksen voi jättää myös Ruununkartanon ja/tai viereisen Muistolan asuinrakennuksen ostamisesta.

Ruunukartano on kivirakenteinen kaksikerroksinen kellarillinen, alkujaan vanhainkotina toiminut rakennus, jota kunta on 2000 luvun alusta alkaen vuokrannut majoitus- ja ravitsemusalan yritystoimintaan. Rakennuksen pinta-ala on noin 1 800 m². Rakennuksessa on kiinteistökohtainen keskuslämmitys, jossa polttoaineena on kevyt polttoöljy. Ruununkartanossa on noin 50 majoituspaikkaa kahden hengen huoneissa ja noin 80 paikkainen ravintolasali keittiötiloineen. Kellarikerroksessa on saunaosasto sekä tilaa esimerkiksi ohjelmapalveluyrityksen välineille. Rakennus vuokrataan tai myydään sopimuksen mukaan osittain kalustettuna tai ilman kalusteita. Ruununkartano on rakennusteknisesti kohtuullisen hyväkuntoinen, mutta kaipaa joiltakin osin pintaremonttia. Vesikatto on uusittu ja käyttövesiputkiston uusiminen on meneillään.

Muistola on osittain kaksikerroksinen kivirakenteinen asuinrakennus, jossa on yhteensä 15 asuntoa kooltaan 20 - 47 m² ja yksi 151 m² asunto sekä yhteiset tilat. Suurimmassa osassa asunnoista on voimassa oleva vuokrasopimus. Rakennuksessa on yhteinen keskuslämmitys Ruununkartanon kanssa.

Tarjoukset pyydetään laatimaan Vaalan kunnan keskustoimistosta saatavalle tarjouslomakkeelle ja toimittamaan suljetussa kirjekuoressa viimeistään perjantaina 11.3.2011 klo 16 mennessä osoitteella: Vaalan kunta, kunnanhallitus, Vaalantie 14, 91700 Vaala. Tarjouslomakkeen voi myös tulostaa Vaalan kunnan www- sivuilta www.vaala.fi tai se voidaan pyydettäessä lähettää postitse tai sähköpostilla.

Ennen tarjouksen lopullista hyväksymistä on kunnalle toimitettava liiketoimintasuunnitelma, joka koskee tiloihin suunniteltua toimintaa. Tiloihin suunniteltu toiminta otetaan huomioon tarjouksia vertailtaessa. Vaalan kunta pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä kaikki tarjoukset.

Lisätiedot ja esittelyt: tekninen johtaja Juha Airaksinen, puh. 0400 855 951/ sähköposti juha.airaksinen@vaala.fi  tai yritysasiamies Veijo Rautiainen, puh 0400 855 954/ sähköposti veijo.rautiainen@vaala.fi

 

Vaalan kunnanhallitus

« Takaisin