17.02.2011
Ohjaajan toimi Pudasjärvellä

Avoinna ohjaajan toimi Pudasjärven Neli-Iikkalassa

Oulunkaaren kuntayhtymässä on haettavana 23.2.2011 kello 15 mennessä ohjaajan toimi Pudasjärven palvelualueelle.

Ohjaajan tämänhetkinen sijoituspaikka on mielenterveyskuntoutujille asumispalveluja tuottava Neli-Iikkalan palvelukoti Pudasjärvellä. Yksikön vastuualueeseen kuuluu palvelukodin sekä tukiasuntojen asukkaiden neuvonta ja ohjaus. Ohjaaja toimii oman toimensa ohella yksikkönsä lähiesimiehenä omalla palvelualueellaan ja osallistuu välilliseen ja tarvittaessa välittömään asiakastyöhön, siten että työajasta 50 prosenttia koostuu lähiesimiestehtävistä ja 50 prosenttia asiakastyöstä. Ohjaaja vastaa mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden tehokkaasta, taloudellisesta ja laadukkaasta tuottamisesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Koeaika on neljä kuukautta. Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Työaikamuoto: yleistyöaika.

Kelpoisuusehdot
Sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä lisäksi riittävä hallinnollinen kokemus. Hakijalle katsotaan eduksi kuntouttavan työotteen ja asiakaslähtöisen työn osaaminen sekä kyky organisoida ja kehittää toimintaa. Lisäksi hakijalta toivotaan hyviä esimies-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

 

Hakemukset pyydetään lähettämään osoitteeseen
kirjaamo@oulunkaari.com

tai kirjeitse
Satu Palovaara
Piisilta 1, Micropolis, 91100 Ii

Haku päättyy keskiviikkona 23.2.2011 kello 15.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa seudullinen asumispalveluvastaava Satu Palovaara,
p. (08) 587 56178, satu.palovaara(@)oulunkaari.com

« Takaisin