Kassu Halonen taidetalo

Kivarinperäntie 24
88340 Manamansalo
Puh. 040-7096157
Taidetalo@hotmail.fi

Lue lisää Kassu Halonen taidetalosta tästä!

Taidetalo Kassu Halonen avoinna

11.6. - 15.8.2018
ti-pe klo 11-17, la-su 10-15
ma suljettu
Ryhmille tilauksesta avoinna ympäri vuoden

Aukioloajan ulkopuolella tilauksesta.

Pääsylippu 4 € aikuiset. Lapset alle 10 v. veloituksetta.

Katso sijainti kartalla tästä!

Luonnonkauniissa Manamansalon saaressa, keskellä Oulujärveä sijaitseva säveltäjä Kassu Halosen nimeä kantava Taidetalo on  kevyen musiikin ja taiteen näyttely- ja koulutuspaikka sekä elämyksellinen vierailukohde. Taidetalon näyttelytiloissa pidetään vuosittain vaihtuvia, korkeatasoisia taidenäyttelyitä. Kultalevysalissa on säveltäjä Kassu Halosen tuotannosta kertova pysyvä näyttely, jossa ovat esillä mm. kunniakirjat, kulta- ja platinalevyt sekä soittimia.

Taidetalossa on myös kahvila , missä on tilauksesta mahdollisuus myös ruokailuun.

KESÄNÄYTTELY Taiteen lumo- ihmistä lähellä 15.6.-12.8.2018

Taidetalossa tulevana kesänä on nähtävänä monipuolinen ja värikäs taidekattaus mm. Ranskassa 30-vuotta asuneen taiteilijan Leena Nion värikylläiset mosaiikkiteokset, Marko Lammervon herkät lintuaiheiset maisemateokset, Maarit Lassilan koskettavat keramiikkateokset, Virpi Miettisen, 1965 Miss Suomen, öljyväri- teokset jotka kertovat elämän koko kirjosta sekä Suomen ainoa kultalevysali.                                                    

Tunnin mittaisen esittelyn aikana opas kertoo kesänäyttelyiden taiteilijoista sekä kultalevysalissa

Näyttelykierroksen jälkeen voi nauttia juhlasalissa kahvin tai teen kanssa suolaisen tai makean talon kahvileivän.Kassu Halonen on saanut RÔTTISEUR ketjut joka kertoo kahvila-ravintolan korkeasta laadusta niin ruuan kuin palvelunkin suhteen.