POP UP HUB OULUJÄRVI KINOS

Paikka: Ravintola Ruununhelmi, Säräisniemi, Vaala
Aika: 16.-17.3. 2017

MIKÄ? Oulujärven upeisiin rantamaisemiin nousee maaliskuussa kahden päivän ajaksi uudenlainen yhteisöllinen työtila, Pop Up Hub Oulujärvi Kinos, jolla testataan muun muassa hub-konseptin soveltuvuutta maaseudulle.  Kokeilun selvitetään myös, onko pysyvälle hubille tarvetta ja voisiko se lisätä vapaa-ajanasukkaiden viipymää alueella, luoda uutta työtä ja mahdollistaa etä- ja monipaikkatyön tekemisen nykyistä paremmin. 

Samalla Pop Up Hub Oulujärvi on kaikille avoin työtila, johon kuka tahansa voi ilmoittautua tekemään töitä, kehittelemään uusia ideoita, luomaan yhteyksiä ja löytämään kosketuspintoja eri toimijoiden ja alojen välille. Tarjoamme maisemakonttorin isolla M:llä.

KENELLE? Kinos kasaa yhteen mm. yrittäjiä, yrittäjäksi aikovia, reissu- ja etätyöläisiä, freelancereita, lopputyötekijöitä, maaseudun kehittäjiä, aluekehittäjiä sekä nykyiseen työhönsä vaihtelua kaipaavia.

USKALLA KOKEILEMAAN KANSSAMME!

Tutustu hubin mielenkiintoiseen ohjelmaan!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.2.
Ilmoittautumislomake: https://fi.surveymonkey.com/r/kinos 

Pop Up Hub Oulujärvi Kinos on Vaalan kunnan Vetoa Vaalaan –hankkeseen liittyvä kokeilu. Kaksivuotinen Vetoa Vaalaan –kehittämishanke saa rahoituksensa Oulujärvi Leaderin kautta Euroopan Maaseuturahastosta. Hankkeella tavoitellaan on entistä vetovoimaisempaa Vaalan kuntaa.

LISÄTIETOJA HUBISTA: Satu Himanen, Vetoa Vaalaan –hanke, p. 0400 855 901, satu.himanen@vaala.fi