Instagram-kisa #ihanvaalasta

KOSKA: 25.8. - 31.10. 2017
KENELLE: 15-29 –vuotiaat vaalalaiset

Jokainen luo mieliinsä oman kotipaikkakuntansa, ja sen, kuinka haluaa itse sen nähdä tai muiden sen omaksuvan. Kerro, mitä mieltä olet Vaalasta. Mikä sinun mielestäsi Vaalassa on huippuhyvää, kenties maailman parasta (se voi olla paikka, tapahtuma, palvelu – mikä vain)? Entä mikä juttu on rempallaan, kaipaisi tuunausta tai kehittämistä?

Ota teemaan sopiva kuva, julkaise Instagramissa ja tägää #ihanvaalasta, ja olet mukana kisassa. Lisää mukaan myös tarkentava tunniste - joko #huiput tai #tuunattavaa, riippuen siitä mitä mieltä kuvauskohteestasi olet.

Näin osallistut:

  1. Ota kuva ja jaa se Instagramissa hashtagilla #ihanvaalasta. Kisaan voi osallistua voi myös sähköpostitse, lähettämällä kuva sähköpostilla viesti@vaala.fi –osoitteeseen. Julkaisemme mahdollisesti kuvan sinun luvallasi.
  2. Jää odottamaan, montako tykkäystä kuvasi saa ja kenet arvovaltainen raati valitsee.

 

Kilpailun säännöt:

Kilpailun nimi: Instagram-kuvakisa #ihanvaalasta

Kilpailuaika: 25.8.-31.10.2017

Kuka voi osallistua: 15-29 –vuotiaat vaalalaisnuoret. Sama henkilö voi osallistua kisaan useammallakin kuvalla.

Kilpailun järjestäjä: Vaalan kunta ja Vetoa Vaalaan -hanke

Kilpailun aihe: Vaalan parhaat puolet ja kehityskohteet tulevaisuuden toivojen silmin

Kilpailutapa: Kaikki kuvat kilpailevat samassa sarjassa.

Kilpailukuva on julkaistava #ihanvaalasta-hashtagilla. Kuvassa saa kuitenkin käyttää useampaa hashtagia, joista ainakin teemajakoa tukevat #huiput ja #tuunattavaa ovat suositeltavia.

HUOM! Alle 18-vuotias, ilmoitathan vanhemmillesi osallistumisestasi. Heidän on hyväksyttävä osallistumisesi kilpailuun.

Kilpailun palkinnot: Voittaneen kuvan ottaja palkitaan Huawei Honor 9 -älypuhelimella. Eniten tykkäyksiä somessa saanut kuva palkitaan pikkupalkinnolla.  

Voittajan valitseminen: Kisan voittajan valitsee kunnan edustajista ja eri-ikäisistä vaalalaisista koostuva raati. Lisäksi eniten toisten käyttäjien tykkäyksiä saanut kuva palkitaan pikkupalkinnolla. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kuvien oikeudet: Osallistujat sitoutuvat noudattamaan käyttämänsä sosiaalisen median palvelun (Instagram) käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa. Järjestäjällä on myös oikeus poistaa kuvat, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja luovuttaa Vaalan kunnalle oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä. Muusta mahdollisesta käytöstä sovitaan osallistujan kanssa erikseen. Voittajien nimet ja kilpailuun lähetetty kuva voidaan julkaista esimerkiksi järjestäjän internet-sivuilla tai Facebookissa.

 

HUOM! Sääntöjen hyväksyminen: Osallistumalla kilpailuun ja käyttämällä kuvan yhteydessä #ihanvaalasta -hashtagia hyväksyt nämä säännöt. Järjestäjällä on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa näitä sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

Instagramin vastuuvapaus: Kilpailu ei ole millään tavoin Instagramin rahoittama, tukema tai ylläpitämä.

 

Lisätietoja

projektipäällikkö Satu Himanen, Vetoa Vaalaan -hanke
p. 0400 855 901, satu.himanen@vaala.fi