25.08.2017
Vaalan kunnan uutiskirje yrittäjille

Vaalan kunnan uutiskirje yrittäjille

Kesä on kulunut vilkkaasti ja useassa vaalalaisessa yrityksessä on tapahtunut myönteistä kehitystä. Kasvua Kainuuseen toimenpiteissä on mukana yhteensä 15 yritystä ja yksi organisaatio, joilla jo lähes 90 toimenpidettä. Olen valtavan tyytyväinen siihen, millaisella kehittämisinnolla usea teistä on lähtenyt mukaan toimenpiteisiin. Myös Leader-hankkeita on haettu ja toteutettu. Voitte olla missä tahansa asiassa yhteydessä minuun. Pyrin etsimään teille parhaan mahdollisen yhteistyökumppanin.

Vaalan kunnan elinkeinopalveluiden yhteenveto ja palvelut tästä.

Vaalan yrityskentässä on kunnan näkökulmasta tapahtunut positiivista kehitystä myös yrittäjäyhdistyksen aktivoitumisessa. Kunnalle on erittäin tärkeää, että sillä on toimivat yhteistyökumppanit: paikallinen Vaalan MTK ja Vaalan yrittäjäyhdistys. Kyseisten yhdistysten edustajat ovat myös jäsenenä Vaalan elinkeinotiimissä, jossa tärkeimmät yrityksiä palvelevat sidosryhmät, viranhaltijat ja luottamushenkilöt tapaavat.

 

Panostamme viestintään

Humanpolis Oy:ssa aloitti huhtikuun alussa Vaalan, Utajärven ja Muhoksen yhteinen viestinnän asiantuntija Riikka Vitikka. Riikka tekee parhaillaan alueen viestintäsuunnitelmaa. Uskomme, että yhteiseen viestintään panostaminen vie aluetta eteenpäin ja tuo uutta potkua niin kuntien kuin Rokua Geoparkin viestintään. Tavoitteena on myös tehostaa ja yhdenmukaistaa viestintää alueen yrityksien suuntaan.

 

Kunnan strategia

Kunnan tulevaisuuden suunnittelu ja strategiatyö käynnistyivät jo keväällä, kun Vaalassa hyväksyttiin uusi johtamisjärjestelmä. Myös elinvoimalautakunta on aloittanut. Nyt jatkamme työtä strategiaan liittyvällä kyselyllä, joka kohdennetaan Vaalan kunnan henkilöstölle, luottamushenkilöille ja kunnan jäsenille. Tavoitteena on tehdä yhdessä strategia, jota myös yhdessä tulemme toteuttamaan. Uusi kuntastrategia tulee voimaan kuntakenttää koskevien muutosten keskellä, jolloin yhteinen, kaikille tuttu strategia kunnan parhaaksi on erityisen tärkeää.

Linkki kyselyyn tässä.

Toivon, että mahdollisimman moni yrittäjä käy vastaamassa kyselyyn, jotta saamme myös teidän näkemyksenne mukaan strategian valmisteluun.

 

Syksyllä on luvassa myös yhteistä toimintaa ja koulutuksia:

6.9. Laajennetun elinkeinotiimin kokous

 

7.9. Hankinta ilta, Vaalan kunnantalolla

Järjestämme yhdessä Pohjois-Pohjanmaan yrittäjien hankinta-asiamies Tiina Talalan kanssa hankintaillan Vaalassa 7.9. klo 17-19

Aiheena:

  • Vaalan kunnan hankinnat ja hankintaohjeet
  • Pk-yritykset julkisten hankintojen temppuradalla
  • Sähköiset välineet kilpailuttamisessa, miten yrittäjä saa parhaan hyödyn

Merkitse siis kalenteriin. Erityisesti yrittäjien, jotka ovat aiemmin tarjonneet Vaalan kunnalle ja jotka voisivat tehdä tarjouksia, kannattaa tulla paikalle.

Ilmoittaudu ennakkoon.

 

Työsopimusoikeus ja työnantajan velvollisuudet -koulutus 13.9.

Kainuun Etu Oy:n Kasvua Kainuuseen -hanke järjestää Vaalassa Työsopimusoikeus ja työnantajan velvollisuudet koulutuksen ke 13.9. klo 18-21.

Huom! Koulutus järjestetään vain Vaalassa. Koulutus on kaikille avoin ja maksuton.  

Ilmoittaudu heti mukaan linkin kautta.

 

30.10. klo 15.30-20.00

Jo perinteeksi muodostunut yrittäjien ilta Vaalan koulukeskuksessa. Aiheena yrittäjätarinat. Tilaisuudesta tulee kaikille yrittäjille kutsu erikseen.

 

Yrittäjien aamukahvit alustavasti 22.11. klo 7.30-9.00

 

Kasvua Kainuuseen koulutukset ovat todella ja hyviä ja laadukkaita. Tutustu täältä.

Kantama hankkeen koulutukset ja ajankohtaiset kuulumiset: https://www.facebook.com/kantamahanke/

Seuraava Geopark yritystulet: seuraa tiedotusta

----------------------------------------------------------------

Ystävällisin terveisin
Tytti Määttä
Vaalan kunnanjohtaja
0400-855920

 

 


Jätä kommentti

Nimimerkki:

Kommentti:

Kirjoita näkyvissä olevat merkit: